13 Temmuz 2011 Çarşamba

"Panpişlere ölüm, yaşasın panpalar"



Hilal Cebeci'nin panpişizm akımını rafa kaldıran yeni akım: "Nigar Salman ve Panpalar"... Uzun yıllardan beri sahne alan ve şimdilerde stüdyo çalışmaları devam eden albümüyle müzik dünyasına hızlı bir giriş yapmaya hazırlanan Nigar Salman, Hilal Cebeci'nin panpişlerine karşı İnci Sözlük tarafından 'yılın panpası' seçildi.

Para verirlerse soyunuruz Esra ve Ceyda



Star Tv'de yayınlanan Pişşti programına konuk olan Esra ve Ceyda kardeşler Hilal Cebeci'nin Twitter fotoğrafları için ilginç bir açıklamada bulundu.

12 Temmuz 2011 Salı

Ali Kaptan Ayrılıyor



Öyle bir geçer zaman ki'nin yıldız ismi Erkan Petekkaya diziden ayrılıyor..İşte Ali Kaptan'ın yeni projesi: Yayınlandığı günden beri reyting rekorları kıran Öyle Bir Geçer Zaman ki isimli dizinin Ali Kaptan'ı Erkan Petekka'nın yeni sezonda farklı bir proje ile görmemiz mümkün..

Playboy' un güzeli Shauna Sand Frikik verdi


Playboy'un estetikli güzellerinden Shauna Sand verdiği çifte frikikle şoke etti.

Göğüslerinin açılmasını kontrol edemeyen Sand, minisinin açılmasına da engel olamadı. Alkollü olduğu her halinden belli olan Sand, arabaya binerken verdiği frikiklerle paparazzilere malzeme oldu...

11 Temmuz 2011 Pazartesi

Bkm oyuncusu Metin Yıldız kaza yaptı



Çorum'un Osmancık ilçesindeki trafik kazasında, ''Çok güzel hareketler bunlar'' adlı tiyatro oyununda yer alan tiyatrocu Metin Yıldız (37) yaralandı.

Şampuanlar şişmanlatıyormuş



Uzmanlar kozmetik ürünlerinin içinde bulunan birtakım kimyasalların şişmanlamaya neden olduğu belirlendi.