9 Ağustos 2010 Pazartesi

Sahneden seks akıyor


Albüm satışları düştü, sahnelerden striptiz direği eksik olmuyor...
Son yıllarda albüm satışlarında yaşanan ciddi gerileme, şarkıcıların konserleri yeni 'ekmek kapısı' olarak belirlemesine neden oldu. Tüm yaz sezonunu art arda konserler vererek geçiren ünlü şarkıcılar, yerel festivallerden açıkhava konserlerine, bar programlarından özel gecelere birçok organizasyonda sahneye çıkıyor. Mevcut şartlarda konserlerdeki doluluk oranları, popülerlik düzeyinin belirleyicisi olarak albüm satışının önüne geçmiş durumda. Sanatçılar da konserlerini doldurmak için artık yalnızca şarkılarına değil, sahne şovlarına da ağırlık veriyor.
ÖNÜNE GELEN DİREĞE SARILIYORAjda Pekkan, Demet Akalın, Hadise, Serdar Ortaç ve Tarkan gibi popüler isimler, sahne şovlarında seks temasını öne çıkarmaktan çekinmiyor. Ajda Pekkan'ın jartiyerli kostümü ve striptiz direği şovu, Serdar Ortaç'ın seksi dansçıları, Demet Akalın ve Hadise'nin dekoltede cömert kostümleri, Tarkan'ın 'müstehcen'lik sınırlarını zorlayan şarkı sözleri “Seks satar” teorisini doğrular nitelikte. Bu rüzgara kapılan mazbut şarkıcı Teoman bile, Kuruçeşme Arena konserinde kariyerinde bir ilke imza atarak striptiz direğiyle şov yapmıştı. Sertab Erener'in aynı mekandaki konserinde ise seyircilere önceki gece sevişip sevişmedikleri sorulmuştu.
YURT DIŞINDA DA "SEKS SATIYOR"Yurt dışındaki örneklere bakıldığında ise Türk yıldızların naif kaldığı bile söylenebilir. Henüz 17 yaşındaki Miley Cyrus'un sahnede kadın dansçılarıyla öpüştüğü, Lady Gaga'nın neredeyse anadan üryan şarkı söylediği, Rihanna'nın her giydiği kostümle olay yarattığı düşünülürse, Türkiye'deki sahnelerden esen seks rüzgârının henüz emekleme döneminde olduğu söylenebilir.

HABERTURK.COM / MAGAZİN SERVİSİ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder