4 Mart 2015 Çarşamba

Pronovias’ tan şafak Straplez Gelinlik Modelleri (2015)

pronovias straplez gelinlik modelleri 2015
Pronovias’ın 2015 gelinlik modelleri her zamanki gibi göz kamaştırıyor. Size meşhur markanın romantik danteller, ışıldayan taşlar, işlemeler, taşlı kuşaklar, floral desenlerle süslenmiş 2015 straplez gelinlik modelleri konusu için fikir vereceğiz bu yazıda. 2015 yaz sezonunda evlenmeyi planlıyor ve düğününüzde en kaliteli malzemelerden hazırlanmış, her ayrıntısına ciddiyet verilmiş bir gelinlik giymek istiyorsanız Pronovias’ın gelinlikleri size hitap edecektir.



Vücudunuz ince, hatlarınız düz şekilde ve birbirleriyle orantılı mı? oldukça çok bayanın sahip olmak istediği bu fiziki yapıya sahipseniz şanslısınız, size yakışmayacak gelinlik bulunmamakta. gene de daha az ve ya daha çok aşırı yakışan modeller olacaktır organik, bu tespiti yapmak için de 1’den fazla model denemelisiniz. 2015 gelinlik modelleri arasında şahane bir gelin olmanızı sağlayacak çok aşırı güzel balık etek gelinlik modelleri mevcut. Dar kesim gelinlikleri sevmiyorsanız prenses tarzı gelinlikler ne güne duruyor; Pronovias’ta bu kategoride de muhteşem modeller bulabilirsiniz.

Vücudunuzda kusurlu kısımlar varsa, başınız çok kilolarınızla dertteyse gelinlik seçerken kusurlu kısımları gözden saklayacak modelleri tercih etmelisiniz. Kalçalarınız genişse bu bölgeyi gözden gizleyen A kesim gelinlik modelleri sizin için idealdir. Kilolu bayanlar dar kesim gelinliklerden de, çok aşırı kabarık gelinlik modellerinden de uzak durmalıdırlar. bir tanesi fazlalıklarınızı göze hoş görünmeyecek biçimde ortaya çıkarırken, öteki olduğunuzdan geniş görünmenize yol açar. Yumuşak bir biçimde, yavaş yavaş genişleyen A tipi gelinlikler ise fazlalıkları güzel bir biçimde saklar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder