24 Mayıs 2010 Pazartesi

Bengü'nün Frikik paniği

Yaklaşık 5 bin kişiye konser veren Bengü büyük bir panik yaşadı.

Silifke Belediyesi tarafından düzenlenen ve bu yıl ‘Cavit Erden Sanat Yılı’ olarak kutlanan Uluslararası Silifke Kültür Haftası kapsamında Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü önündeki meydanda sahne alan Bengü’yü yaklaşık 5 bin kişi dinledi.




Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar ve Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel’in de izlediği konserde, söylediği birbirinden güzel parçalarla izleyenlere keyifle anlar yaşatan Bengü, sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Konser alanını dolduran Silifkelilerin bazıları, güvenlik barikatını aşıp, cep telefonuyla Bengü’yü görüntülemeye çalıştı.




Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Bengü’ye dansçı kızlar eşlik etti. Havanın sıcak olması nedeniyle sahneye kurulan vantilatörlerin önünde dans eden bir dansçı kızın eteği, rüzgarın etkisiyle uçuşmaya başladı. Bu esnada dansçısının frikik verdiğini fark eden Bengü, yanına gelip, açılan eteği eliyle aşağıya indirmeye çalıştı. Ancak peş peşe patlayan flaşlar, frikik veren dansçı kızla Bengü’nün müdahale anını aynı karede görüntüledi. Bengü, bu anı gülümseyerek geçiştirdi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder